Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul internaţional Gheorghe Popescu: 'Am creat foarte puţin fotbal. Cu poate două jumătăţi de ocazii e greu să baţi o echipă a Suediei'

gica popescu

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, vineri seară, după meciul naţionalei României cu Suedia, scor 0-2, că tricolorii au “creat foarte puţin fotbal” şi nu au pus presiune asupra suedezilor, ceea ce ar fi trebuit să facă, anunță news.ro.

Citește și: Dan Barna ‘a luat foc’- Ne-au otrăvit trecutul, ne compromit prezentul și ne anulează viitorul .

El a precizat că România a pierdut o nouă calificare şi trebuie să încerce să îmbunătăţească lucrurile, însă apoi a revenit asupra afirmaţiei iniţiale şi a spus că speră că echipa României se va califica la turneul final din Liga Naţiunilor.

“Am creat foarte puţin fotbal, cu poate două jumătăţi de ocazii e greu să baţi o echipă a Suediei care ne-a fost net superioară. Am pierdut o nouă calificare, trebuie să ne recuperăm şi să încercăm să îmbunătăţim lucrurile. E greu să baţi echipa Suediei fără să pui presiune, fără să încerci să îi pui în dificultate. Să sperăm că în urma celor două meciuri de baraj vom fi la turneul final. Trebuie făcută o analiză şi îmbunătăţite lucrurile. Avem o ocazie unică să jucăm un turneu final acasă şi ar fi păcat să o pierdem”, a spus Popescu.

Citește și: Florin Iordache: Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă! O să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), de Suedia, în etapa a IX-a, penultima, a Grupei F a preliminariilor Euro-2020. "Tricolorii" au ratat calificarea din preliminarii, dar mai au o şansă din Liga Naţiunilor, în martie 2020, de a participa la turneul final, la care şi România organizează meciuri. Din Grupa F se califică Spania şi Suedia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.