Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Stanciu, candidat PNȚCD la Presedintia CJ Salaj, atac la Bode si Iohannis

PNTCD

Gheorghe Stanciu, candidatul PNTCD la presedintia Consiliului Judetean Salaj, a reactionat extrem de dur dupa ce Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa-i ceara demisia ministrului transporturilor Lucian Bode, dupa ce masina acestuia a generat un accident de circulatie, punand viata in pericol viata a sute de participanti la trafic.

"Klaus Iohannis continua seria afirmatiilor iresponsabile prin care aduce laude la adresa guvernului PNL chiar si atunci cand ministrii guvernului Orban gonesc pe contrasens cu girofarul pornit, depasesc pe linie continua si pun in pericol vietile participantilor la trafic.

Ministrul Bode, in calitate de demnitar al Guvernului Orban, ar fi trebuit sa dea dovada de responsabilitate si sa explice opiniei publice care a fost urgenta care l-a determinat sa incalce regulile de circulatie si sa puna in pericol viata a sute de participanti la trafic.

Domnule Iohannis, trebuie «sa moara oameni» pentru ca ministrii PNL sa respecte legile acestei tari?", a declarat Gheorghe Stanciu.

Omul de afaceri Gheorghe Stanciu este candidatul PNTCD la presedintia Consiliului Judetean Salaj, obiectivul acestuia fiind sa "aduca bunastare" in judet, astfel incat cei ramasi sa nu mai plece din judet, iar cei plecati sa se intoarca acasa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.