Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Tadici a gasit problema României la CE de handbal feminin - Lipsa soluţiilor de pe banca de rezerve

www.agerpres.ro
Gheorghe Tadici

Gheorghe Tadici (66 de ani) a identificat marea problemă cu care se confruntă şi se va confrunta România la EURO 2018: lipsa soluţiilor de pe banca de rezerve, în momentul în care jocul cere sânge proaspăt şi minte limpede la linia de la nouă metri.

Fostul selecţioner pune înfrângerea contra Olandei, 24-29, pe seama lipsei prospeţimii în atac, cu toate că tricolorele au avut trei zile de pauză înaintea partidei cu batavele, şi trage semnalul de alarmă în ceea ce priveşte subţirimea băncii de rezerve: "Cred că avem o problemă în ceea ce priveşte banca. Cred că avem 9 jucătoare, 11 cu tot cu portarii, care pot face diferenţa. Mă aşteptam să fim puţin mai proaspete, nu ştiu ce s-a întâmplat, Olanda a avut de la început conducerea. Prima repriză am fost aproape, dar în repriza a doua, când s-au desprins la 5 goluri, presiunea pe fete a fost din ce în ce mai mare şi au apărut multe greşeli tehnice", a declarat Gheorghe Tadici, luni dimineaţă, la Digi Sport.

Cum România are, încă, şanse mari la calificarea în semifinale, gândul fostului selecţioner zboară spre careul de aşi, acolo unde pariază că vor ajunge Rusia lui Trefilov şi Franţa, ţara gazdă: "Cred că Rusia va fi în primele 4 şi probabil, aşa cum e tradiţia, echipa gazdă, respectiv Franţa", a mai spus Tadici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.