Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Tadici a lăudat prestația portarilor la Campionatul European de handbal

www.agerpres.ro
Gheorghe Tadici

Gheorghe Tadici, fost selecţioner al României, şi Horaţiu Paşca, actualul secund al naţionalei, au comentat la ProSport Live prestaţiile Denisei Dedu şi Iuliei Dumansaka, de la Campionatul European de handbal, scrie Mediafax.

Tadici e de părere că cei doi portari au avut un aport important în obţinerea victoriilor din faza grupelor. Apreciază că au făcut partide foarte bune până acum, dar acest aspect a fost influenţat şi de prestaţia excelentă a blocului defensiv. ”Ai portar bun dacă ai apărare bună şi invers. În acest context, s-au ajutat foarte bine una pe cealaltă. Defensiva s-a apărat exemplar, a apărat-o pe Dumanska, iar ea a făcut la fel pentru colegele sale. A intervenit bine şi Dedu în meciul cu Germania”, a declarat Tadici la ProSport Live.

Paşca apreciază că Ambros Martin este pus la grea încerare. Dumanska şi Dedu au apărat excelent până acum, iar antrenorul nu ştie pe cine să aleagă. Astfel, este foarte probabil ca strategia rotaţiei să persiste şi în Main Round.

Citește și: Comisia de Apel a Conmebol a respins memoriul clubului Boca Juniors, prin care solicita câştigarea la masa verde a Copei Libertadores

”Sper ca ele să ne pună în dificultate până la final. Sunt intr-o formă foarte bună, sper să continue aşa. Asta e partea grea a antrenoratului, dar în acelaşi timp frumoasă. Au avut meciuri foarte bune”, a declarat Horaţiu Paşca la ProSport Live.

România joacă primul meci în Main Round împotriva Olandei. Partida este programată duminică, de la 19:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.