Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghetele purtate de Paul Pogba la finala Cupei Mondiale au fost vândute cu 37.500 de euro la o lictiaţie caritabilă

Paul Pogba

Ghetele purtate de mijlocaşul francez al echipei Manchester United, Paul Pogba, la finala Cupei Mondiale, pe care Franţa a câştigat-o, cu scorul de 4-2, în 2018, cu Croaţia, au fost vândute cu suma de 37.500 de euro la o licttaţie caritabilă, informează lequipe.fr, relatează News.ro.

Citește și: Sloane Stephens s-a logodit cu fotbalistul Jozy Altidore

Suma obţinută pentru ghetele Adidas Predator 18.1 a fost în cadrul intervalului estimat, 30.000-50.000 de euro. Fotbalistul francez a oferit şi alte obiecte personale la această licitaţie, ale cărei încasări vor fi donate unei asociaţii care se ocupă cu integrarea sau reintegrarea în activitatae sportivă a tinerilor cu vârste între 12 şi 25 de ani aflaţi în situaţie de eşec şcolar sau social.

Ale obiecte aparţinând lui Pogba şi vândute la licitaţie au fost tricoul purtat de jucător la meciul cu Islanda din sferturile de finală ale Euro-2016 (vândut cu 5.000 de euro), cel purtat cu Olanda în 2017, în preliminariile CM (3.750 de euro), un alt tricou purtat la meciul dintre Manchester United şi West Ham United, în 13 august 2017 (500 de euro) şi un balon cu autograf (375 de euro). Paul Pogba a marcat al treilea gol al Franţei în finala CM, cu Croaţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.