Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghid pentru accesibilizarea producţiilor artistice realizate de instituţiile de spectacole sau concerte aflate în subordinea CGMB

Inquam Photos
cgmb

Un ghid pentru accesibilizarea producţiilor artistice realizate de instituţiile de spectacole sau concerte aflate în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti a fost lansat, miercuri, în prezenţa primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan. Acesta a afirmat că, astfel, este asigurat unul dintre drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, potrivit news.ro.

”Avem, în sfârşit, un ghid care să facă accesibil actul de cultură şi persoanelor cu dizabilităţi. Prin facilitarea accesului la cultură promovăm şi asigurăm unul dintre drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului. Am participat astăzi la UNATC la evenimentul de lansare a acestui ghid care prevede accesibilizarea producţiilor artistice realizate de instituţiile de spectacole sau concerte aflate în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru persoanele cu diferite nevoi speciale”, a scris, miercuri, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Potrivit acestuia, era nevoie de acest ghid.

”Mulţumesc pe această cale tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestuia. Ghidul a fost conceput pornind de la experienţele similare ale altor oraşe europene care sunt mult mai avansate în privinţa integrării în societate a persoanelor cu dizabilităţi”, a mai transmis Nicuşor Dan.

Acesta anunţă că aşteaptă în continuare idei, sugestii din partea lumii culturale, dar şi a organizaţiilor care se ocupă cu integrarea persoanelor cu dizabilităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.