Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghidul suporterului român pentru meciul Ungaria-România

romania ungaria

Suporterii români care intentioneaza sa mearga la Budapesta pentru a vedea meciul Ungaria-România au la dispozitie un ghid de calatorie elaborat de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care cuprinde informatii diverse, de la date generale despre tara, reglementari vamale, pâna la rutele optime catre stadion si mijloacele de transport în comun cele mai potrivite.

Ghidul, postat pe site-ul MAE, avertizeaza ca este interzisa introducerea în Ungaria de bauturi alcoolice fabricate artizanal, indiferent de cantitate, sau ale caror producatori nu detin o autorizatie corespunzatoare.

În ceea ce priveste regimul de circulatie, MAE aminteste ca în Ungaria este obligatorie folosirea centurii de siguranta, a scaunului pentru copii si a fazei de întâlnire pe drumurile publice, în afara localitatilor. de asemenea, legea ungara interzice aparatele anti-radar si de detectare a radarului, statiile de emisie-receptie, în afara celor autorizate si folosite de transportatori, precum si folosirea telefonului mobil în timpul condusului fara dispozitive 'hands-free'.

MAE recomanda respectarea regulilor de circulatie pe drumurile publice si avertizeaza ca amenzile sunt mari.

De asemenea, documentul ofera o serie de informatii despre asigurarea medicala de calatorie si regimul medical din Ungaria.

Ghidul prezinta detaliat, cu harti, rutele optime catre Budapesta si pe cele catre stadion, dar si date despre fortele de ordine, între care se vor afla, potrivit MAE, si jandarmi români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.