Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghinioanele se țin SCAI de Nicolae Robu - După ce DNA a DESCINS la Primăria Timișoara, ANPC a AMENDAT instituția

PRESSALERT.ro
Robu DNA

Ghinioanele se țin scai de primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Doar în ultima săptămână instituția pe care o păstorește s-a ales cu amendă de la Garda de Mediu pentru gunoaiele din oraș, iar la câteva zile distanță DNA a descins la primărie pentru a ridica acte privind autorizații de construcție emise de primărie. Printre cazurile vizate se află și vilele pe care și le-au ridicat copiii edilului. Acum, Primăria Timișoara s-a ales și cu o amendă de 10.000 de lei de la ANPC.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, DEZLĂNȚUIT total la adresa lui Klaus Iohannis: 'România are la Cotroceni un trântor solemn, un politician - creație de laborator'

„Noi am încheiat proces-verbal și i-am obligat pe cei de la Primăria Timișoara să refacă tot ceea ce înseamnă panouri informative, unde nu se găseau anumite informații obligatorii. I-am obligat ca moneda să fie în lei, nu în euro, și să dea posibilitatea consumatorilor de a plăti și în variantă clasică, tradițională, cu bani cash. Municipalitatea a considerat că nu e oportun să-i respecte și pe acei oameni care vor să plătească sub această formă și au contestat această decizie în instanță. Mă bucur să văd că o altă instanță din altă zonă a țării îmi dă dreptate prinr-o decizie similară, unde obligă primăria din Constanța să dea posibilitatea consumatoirlor să plătească cu bani cash, să nu fie condiționați de un telefon mobi”, a declarat Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Timiș pentru deBanat.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.