Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghiţă aruncă o nouă BOMBĂ: Cum a plătit un avion la cererea lui Kovesi/ VIDEO

breaking news stiripesurse.ro

Sebastian Ghiţă apare într-o a treia înregistrare video de la dispariţia sa. Fostul deputat face noi acuzaţii la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Ghiţă susţine că în decembrie 2009, firma Asesoft, patronată de el, a plătit 200.000 de euro pentru un avion care să-l aducă în ţară pe Nicolae Popa, fost director Gelsor, omul responsabil de falimentarea FNI.  Banii ar fi fost plătiţi la cererea Laurei Codruţa Koveşi, mai spune Ghiţă.

"Mai vreti inca o dovadă a relatiei cu Laura Codruta Kovesi? Vreti sa fiti siguri ca am fost implicati in acest dosar Realitatea Media? La cererea doamnei Kovesi, o firma de constructii din Ploiesti, care a primit bani de la Asesoft, a fost cea care a platit avionul pentru aducerea domnului Nicolae Popa din Indonezia. O firma privata, la cererea statului roman si a doamnei Kovesi, a platit 200.000 de euro pentru a fi adus cel care a falimentat FNI. As vrea sa o intreb pe doamna Kovesi ce fel ce operatiune o fi asta? Oare suntem vinovati de spalare de bani? E doar dansa? Sunt doar eu?", afirmă Ghiţă în înregistrarea video.

Fostul director Gelsor, Nicolae Popa, a fost arestat, în 2 decembrie 2009, de autorităţile din Jakarta, Indonezia, el fiind condamnat de Tribunalul Bucureşti, în 2006, la 15 ani de închisoare pentru înşelăciune, alături de Ioana Maria Vlas, decizia rămânând definitivă în 2009. Arestarea lui Popa a cântărit greu în rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2009 (turul 2, Băsescu-Geoană, pe 6 decembrie - video mai jos).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.