Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gian Piero Gasperini, antrenorul echipei Atalanta despre Cristiano Ronaldo: Nu pot să spun că este un jucător extraordinar, am impresia că spun o banalitate

cristiano ronaldo

Antrenorul echipei Atalanta Bergamo, Gian Piero Gasperini, a asigurat că regretă plecarea din această vară a lui Cristiano Ronaldo din Serie A, la Manchester United, în ajunul revenirii fotbalistului portughez pe un stadion din Italia, la Bergamo, în Liga Campionilor, transmite AFP, citat de agerpres.

"Nu pot să spun că este un jucător extraordinar, am impresia că spun o banalitate. Ceea ce face din nou la Manchester, ajunge să vezi golul de sâmbătă (contra lui Tottenham - n. r.) şi celelalte goluri pe care le-a marcat deja, este o maşină de goluri incredibilă", a declarat Gasperini într-o conferinţă de presă online.

"El a adus campionatului nostru o valoare adăugată. Personal, am fost dezamăgit că s-a întors în Anglia, aş fi preferat să rămână în Italia, fiindcă mereu sperăm ca în Italia să vină cei mai buni jucători, chiar dacă asta înseamnă uneori să primim mai multe goluri", a adăugat Gasperini.

Ronaldo s-a întors la Manchester United, unde a mai evoluat între 2003 şi 2009. În precedentele trei sezoane, atacantul a jucat la Juventus Torino, cu care a câştigat de două ori campionatul Italiei (2019 şi 2020), iar în stagiunea trecută a fost golgheterul Serie A.

Atalanta are acum 4 puncte în Grupa F din Liga Campionilor, la fel ca Villarreal, lider fiind Manchester United cu 6 puncte.

"Meciul nu este decisiv, dar este foarte important", a subliniat Gasperini. "Ştim că mai avem nevoie să luăm şase puncte pentru a fi aproape siguri matematic de calificare. Victoria este deci foarte importantă, orice alt rezultat ar lăsa lucrurile aşa cum sunt", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.