Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giani Kiriță: 'Claudiu Niculescu are şanse la Dinamo, dar drumul este lung şi trebuie să se implice foarte mult'

facebook.com
Giani Kirita

Giani Kiriţă a comentat situaţia cu care se confruntă Dinamo, după schimbarea de antrenor. Fostul fundaş consideră că Niculescu a demonstrat că este capabil de performanţe ca antrenor şi poate redresa echipa, scrie Mediafax.

Dinamo trece prin momente dificile în acest debut de sezon. Clasarea slabă din campionat şi demiterea lui Bratu au creat un haos general la echipă, iar fanii preferă să nu mai vină la meciuri sau să conteste toate deciziile conducerii. Giani Kiriţă crede că schimbarea de antrenor va produce şocul de care Dinamo avea nevoie. Consideră că Niculescu este un tehnician iubit, dar care a şi demonstrat din postura de antrenor, fiind capabil să readucă Dinamo în lupta pentru play-off.

”Claudiu Niculescu are şanse la Dinamo, dar drumul este lung şi trebuie să se implice foarte mult. Are un lot cu care se poate califica în play-off, iar eu îl văd capabil să se claseze în primele 6 locuri. Depinde de el dacă va reuşi să trateze favorabil situaţia cu fotbaliştii. Vestiarul trebuie câştigat. El cunoaşte Dinamo şi a confirmat în fotbal. Este un antrenor bun şi merita şansa de a antrena echipa pe care o iubeşte”, a declarat Kiriţă la ProSport Live.

Citește și: Claudiu Niculescu şi-a ales staff-ul cu care vrea să califice Dinamo în play-off

Motivele tensionate de la Dinamo, în perioada Bratu, au fost pricinuite de faptul că FCSB a făcut o ofertă televizată pentru Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo. Acest lucru a dus la disensiuni în vestiar, crede Kiriţă

”În ultimul timp au fost tensiuni la Dinamo, iar acestea au condus la demisia lui Bratu. Dacă el a spus despre Nistor că a fost afectat de oferta de la FCSB şi nu ştia ce să facă, dacă să plece sau nu, înseamă că aşa a fost. Nu cred că minţea în această privinţă. Vom afla în perioada următoare cum a stat situaţia”, a încheiat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.