Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gianluigi Buffon: 'Pe Juventus mi-ar plăcea să o întâlnesc mereu, dar nu și în finala Ligii Campionilor'

www.quotidiano.net
Gigi Buffon

Portarul lui PSG, Gianluigi Buffon, a vorbit cu jurnaliștii italieni și le-a mărtursit care ar putea fi momentul din cariera sa care l-ar opri să dea totul pentru actuala sa echipă, campioana Franței, scrie Mediafax.

"Pe Juventus mi-ar plăcea să o întâlnesc mereu, dar nu și în finala Ligii Campionilor. Acolo aș vrea să o evit pentru că ar fi o lovitură prea dură a vieții și nu cred că aș reuși să gestionez situația foarte bine", a spus Buffon, potrivit gazzetta.it, care a mai continuat: "Cu orice altă echipă ar fi bine, dar nu Juve.

Juventus este o parte extrem de importantă din viața mea. Am fost acolo 20 de ani, am rămas în relații bune, iar pe teren m-am dedicat total în fiecare moment.

Dar sunt situații când cel mai bine este să ne îmbrățisăm de rămas bun și să înțelegem că cea mai bună variantă este să mergem pe drumuri diferite".

Citește și: Răzvan Marin, după ce a fost ales drept cel mai bun fotbalist român al anului 2018: Înseamnă foarte mult pentru mine acest premiu. Sunt foarte mândru şi fericit

Goalkeeperul de 40 de ani a vorbit și despre situația actuală a fostei sale echipe. Juventus este pe primul loc în Serie A, cu 40 de puncte adunate, în 14 etape, cu 13 victorii și o remiză.

"Mi se pare că este aceeași Juventus și are un plus, pe Cristiano Ronaldo. Mentalitatea, valorile și grupul au rămas la fel, în plus a venit un mare jucător.

După mulți ani de victorii era nevoie de un șoc de genul acesta pentru a reda entuziasmul și a avea o energie nouă, pentru a putea să câștige în continuare. Faptul că a câștigat 7 ani la rând și că este în continuare o echipă puternică, asta nu înseamnă că încă un triumf este sigur.

Din cauza aceasta, singurul mod de a avea din nou dorința de a câștiga tot era să facă o achiziție de top", a mai spus Buffon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.