Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gianluigi Donnarumma s-a vindecat de Covid-19 şi l-ar putea trimite din nou pe Ciprian Tătăruşanu pe banca de rezerve

www.gsp.ro
Donnarumma Milan

Portarul titular al AC Milan, Gianluigi Donnarumma, s-a vindecat de Covid-19 şi l-ar putea trimite din nou pe Ciprian Tătăruşanu pe banca de rezerve, informează presa italiană, potrivit news.ro.

Citește și: DOSAR 'Ăia 3.045.000 euro cad cu toții, nu rămâne așa în pom', îl asigura ofițerul Fleancu pe afaceristul Bogdan Savin, legat de expertiza din dosarul său penal

"AC Milan anunţă că Matteo Gabbia a avut rezultat negativ la Covid-19 şi va fi supus unui control medical, sâmbătă, înainte de a reveni la activităţile sportive. Mai mult, Gianluigi Donnarumma şi Jens Petter Hauge, care au fost asimptomatici, au avut şi ei rezultate negative în urma unor teste suplimentare. Autorităţile sanitare locale au fost informate şi ambii jucători sunt autorizaţi să revină la antrenamente”, a precizat clubul italian.

Donnarumma  a fost anunţat, luni, ca fiind infectat cu noul coronavirus. În aceeaşi zi, Ciprian Tătăruşanu i-a luat locul în poartă în meciul cu AS Roma, scor 3-3, disputat la Milano, în etapa a V-a din Serie A. Internaţionalul român a greşit la primele două goluri ale oaspeţilor şi a fost aspru criticat atât de fani, cât şi de mass-media italiană.

Citește și: DOSAR BREAKING - Cum era să RATEZE DNA flagrantul PREMIERĂ în cazul polițistului care ar fi cerut 1,1 milioane de euro ȘPAGĂ în plină stare de urgență

Tătăruşanu a mai fost titular şi la meciul de joi, disputat tot pe teren propriu, cu Sparta Parga, scor 3-0, în grupele Ligii Europa.

AC Milan joacă, duminică, de la ora 13.30, în deplasare, cu Udinese, în etapa a VI-a a campionatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.