Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Craioveanu îi ia apărarea lui Rădoi: Uităm că fotbaliștii joacă, nu el

Frf.ro
mirel radoi

Fostul fotbalist Gheorghe Craioveanu a declarat, vineri, că selecţionerul echipei naţionale, Mirel Rădoi, este prea mult criticat după ultimele rezultate în condiţiile în care pe teren jucătorii sunt cei care joacă, nu antrenorul.

"Nu e cea mai bună epocă a naţionalei, fără discuţii. Dar eu zic că prea mult dăm în Rădoi şi uităm că fotbaliştii joacă, nu el. Ce vină are Rădoi că Tănase dă cu cotul în gura adversarului. Dar da, poate o vină are şi Mirel că poate nu a luat decizia corectă şi nu a făcut echipa ideală", a spus Craioveanu.

"Nu am ajuns să ne temem de Armenia şi Georgia. Îi respectăm, pentru că sunt adversari incomozi. Nu mai e aşa de uşor ca pe vremuri. Noi înainte când atacam ne ieşea. Azi cred că nici nu atacăm bine, nici nu ne apărăm bine. S-au schimbat multe lucruri. Eu nu am dat niciodată în jucători, din contră, i-am apărat. Însă sunt prea multe decepţii pentru noi. Ne-am cam obişnuit să vedem turneele finale la televizor. Nu am mai avut demult bucuria de a face ceva important sau un turneu important", a adăugat el.

Fostul fotbalist se bucură că fotbalul românesc va avea în noul sezon un nou derby, Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948.

"O să fie foarte frumos cu două Craiove. Eu l-am felicitat pe Mutu, i-am zis că va avea o misiune grea. Nu îi va fi uşor pentru că nu e oltean ca să ştie ce va fi acolo. Dar eu mă bucur, pentru că va fi ca un Sevilla - Betis sau Roma - Lazio. Dar eu aş vrea ca ambele cluburi şi ambele galerii să se respecte", a explicat Craioveanu.

Fostul fotbalist Gheorghe Craioveanu a fost prezent, vineri, la evenimentul de deschidere a turneului Superbet Chess Classic Romania 2021, din cadrul Grand Chess Tour, la care a participat şi marele maestru Garry Kasparov.

Întrebat dacă Garry Kasparov poate fi numit un Messi al şahului, Craioveanu a răspuns: "Hm, nu ştiu... e greu. A fost mare, poate să fie numit un Pele, dar nu Messi. Pentru că pentru mine Messi este cel mai bun şi mai mare sportiv din istorie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.