Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi are mare încredere în fiul său: 'Știu că poate într-o zi să câștige Balonul de Aur'

www.romaniatv.net
Gică Hagi Ianis Hagi

Gică Hagi e convins că fiul său, Ianis, îl poate depăşi ca performanţe şi îl crede capabil pe Hagi junior să devină primul român care câştigă cel mai prestigios trofeu individual din fotbalul mondial.

"Este foarte talentat şi, fotbalistic vorbind, are mentalitatea corectă. Ca jucători suntem diferiţi. El este puternic şi ambiţios. Știe că trebuie să facă sacrificii, dacă vrea să ajungă departe. Am mare încredere în el. Știu că poate într-o zi să câștige Balonul de Aur. E decar, un foarte bun pasator și lovește foarte bine cu ambele picioare", a spus Hagi într-un interviu pentru Monitorul de Vrancea.

Citește și: Dezvăluirea momentului! Dragnea și Tăriceanu s-ar fi implicat în lupta pentru șefia FRF: Pe cine susțin cei doi lideri ai Coaliției

Managerul tehnic al Viitorului e mândru de titlul cucerit sezonul trecut şi promite că Academia Hagi va oferi mulţi fotbalişti mari în următorii ani.

"Academia este cel mai bun și important lucru pe care l-am făcut după ce m-am lăsat de fotbal. Fiecare copil talentat care trece pragul academiei are şansa lui. Eu cred în tineri. Nu mă miră că am luat titlul. A fost muncă multă și bine făcută. Hagi e făcut pentru a câștiga. În cinci ani am ajuns în Liga 1, după alți trei ani am reușit să luăm titlul. Doar eu și echipa mea am crezut în asta. La juniori avem o mulţime de succese", a mai declarat "Regele", potrivit Digisport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.