Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi, despre Maradona: 'Este o zi de doliu pentru fotbal și pentru întreaga omenire. Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu'

hagi maradona

Presa argentiniană a anunţat, miercuri, că Diego Maradona a încetat din viaţă la 60 de ani. Maradona ar fi murit în urma unui stop cardiac. Gică Hagi consideră că decesul celui pe care mulți îl consideră cel mai mare fotbalist din istorie este o zi de doliu nu doar pentru fotbal, ci pentru întreg mapamondul.”

Este o zi de doliu pentru fotbal și pentru întreaga omenire. Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu care, și mai nedrept, a dispărut prea repede.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona!

#RIPLegend”, e mesajul lui Gică Hagi, supranumit, pe vremuri, ”Maradona din Carapați”.

Hagi a postat și o poză în care apar cei doi, Hagi - decarul Naționalei României și Maradona, căpitanul Agentinei, la meciul de legendă de la Campionatul Mondial din 1990, terminat 1-1, în Italia, chiar la Napoli, acolo unde Maradona era și este considerat un zeu.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani

Ulterior, la Digisport, Hagi a adăugat: ”"Dumnezeu să-l odihnească în pace! E o zi tristă a sportului mondial, în special a fotbalului. Din păcate există şi această zi tristă, care cred eu nu trebuia să fie, cel puţin deocamdată, pentru că el era foarte tânăr, încă tânăr şi era bine să mai trăiască. A fost unic. Nu vreau să spun Dumnezeu, pentru că Dumnezeu e unul singur, dar pentru mine a fost unic. Unic prin tot ce a făcut, mie mi-a inspirat plăcerea de a juca fotbal, ce însemană să te bucuri pe teren, să te bucuri de acea minge, să o cauţi, să o vrei, să faci ce vrei cu ea, să te bucuri de fotbal.

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare face noi precizări! Cum funcționează vaccinul anti-COVID după ce a fost inoculat

Cred că asta ne-a dat Diego nouă, plăcerea de a juca fotbal. (n.r. - meciul din 1990, Argentina - România) O provocare, în special pentru mine a fost o provocare mare, în care cred eu că atât echipa României, şi eu individual şi noi, amândoi, ne-am ridicat la un nivel foarte bun, a fost un meci foarte bun, o provocare mare pentru mine, în care cred că am trecut testul. El la Napoli este un Dumnezeu, îl iubesc, e un idol. Şi în lume, nimeni nu o să-l uite pentru că el ne-a făcut mândri şi fericiţi, să iubim fotbalul. Jucători la nivelul la care a fost el cred că e greu să-i uiţi vreodată. A fost special din toate punctele de vedere, o tehnică individuală în regim de viteză cu mingea incredibilă. Sentimental, eu pot să spun doar un cuvânt de el, unic şi nu vreau să-l compar. A fost unic şi aşa va rămâne pentru mine".

Citește și: Ministrul Finanțelor a făcut anunțul: Am semnat plata externă către CE, reprezentând avans vaccin Covid-19 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.