Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi, după plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona: 'Toți suntem trecători'

www.sport.ro
Hagi Viitorul

Cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi, a comentat joi despărțirea lui Lionel Messi de FC Barcelona.

  • „Este o pierdere imensă. Este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Este inegalabil. Pentru tot ce însemna el, ca fotbalist, ca imagine, este imposibil de înlocuit. Vorbim despre plecarea lui Messi de la Barcelona… E un șoc și clubul îl va resimți foarte puternic în tot. Probabil că situația financiară grea poate explica această decizie. E greu de crezut, dar asta dovedește încă o dată că toți suntem trecători. Barcelonei îi va fi foarte greu… Messi a fost unic. Un Dumnezeu! După pierderea lui Johan Cruyff, aceasta este a doua ca impact pentru club. De acum, trebuie să sperăm că Barcelona va reuși să găsească alți fotbaliști care să producă spectacol. Clubul trebuie să meargă înainte, chiar dacă îi va fi mult mai greu. Messi mai poate juca încă 3-4 ani la cel mai înalt nivel, indiferent că o va face la City sau PSG”, a spus Gică Hagi pentru ProSport.

După prestația de la Campionatul Mondial din 1994 din SUA, antrenorul Barcelonei, olandezul Johan Cruyff l-a cooptat pe Hagi la Barcelona alături de stele precum Stoicikov, Romario, Koeman sau Guardiola. Din 1995 a devenit coleg de echipă cu Gică Popescu și cu Figo. Cea mai frumoasă reușită a lui Hagi pentru Barcelona este golul marcat de la mijlocul terenului într-un meci cu Celta Vigo. Nu a avut o relație prea bună cu Johan Cruyff, motiv pentru care a și plecat la Galatasaray, în 1996.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.