Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi i-a luat apărarea selecționerului Cosmin Contra: Se încearcă să se manipuleze

Digi FM
hagi gheorghe gica

În cadrul conferinței de presă susținută în vederea partidei din etapa a 13-a din Liga 1, Academica Clinceni - Viitorul, Gică Hagi a vorbit din nou despre naționala României, relatează mediafax.

Antrenorul echipei de la malul Mării Negre i-a luat apărarea selecționerului primei reprezentative și a precizat că în spatele criticilor sunt interese și că se încearcă să se manipuleze.

"Când nu se îndeplineşte un obiectiv se pornesc, atunci începem dezbateri despre a pleca sau a rămâne, cine vine pleacă, cine pleacă. Eu ce am văzut în aceste două săptămâni, se încearcă să se manipuleze şi să se împingă în anumite direcţii, nu e fair, nu e corect, nu e normal şi, probabil, că e de-al nostru, din România, în momentele grele să începem să vorbim foarte mult şi să împingem în direcţia care ne convine unuia sau altuia.

Sunt acele interese despre care am vorbit la un moment dat, care există şi în aceste două săptămâni, am văzut foarte multe interese. Adică ”promoţionat” jucători, lucruri, atacat antrenori, jucătorii, totdeauna făcute toate conştient de majoritatea, inclusiv de colegi de-ai mei, care s-au lăsat duşi cu jocul asta. Mai sunt două meciuri importante, victoria putea să fie, era atât de puţin să câştigăm acest meci acasă şi cu toţii ne dorim calificarea. Când eşti în faţa unei calificări, cât ai critica şi ai analiza şi cât ai vorbi, trebuie să fii pozitiv, să aştepti, să emani un spirit de unitate în momentele acestea", a declarat Gică Hagi.

După victoria cu Insulele Feroe, 3-0, și remiza cu Norvegia, scor 1-1-, echipa națională a României are nevoie de o victorie acasă cu Suedia și de o remiză în Spania pentru a mai spera la calificare la EURO 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.