Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi îl atacă dur pe Gigi Becali: 'Este o lipsă de respect'

www.romaniatv.net
Gică Hagi Gigi Becali

Gică Hagi a reacţionat în urma atacurilor și acuzelor la adresa echipei sale și a convocat o conferință de presă incendiară în care l-a atacat dur pe Gigi Becali, pe care îl acuză de lipsă de respect.

Gică Hagi aduce și el aminte de relația pe care o are Gigi becali cu cei de la Astra, după ce Gigi Becali a dat de înţeles că Viitorul ar fi câştigat în afara terenului meciul cu gruparea din Giurgiu.

"Este lipsă de respect faţă de copiii aştia, nu pot să câştige un meci că imediat se aruncă ceva. Nu au probe, dar zic. Noi am tăcut şi am jucat. Probabil că acum sunt speriaţi că avem şi noi şansa noastră de a câştiga titlul, o şansă unică, dar făcută pe multă muncă. Să întrebaţi jucătorii câte ore stau cu mine la antrenamente! Iar o să se găsească cineva care să spună că am început să mă simt persecutat. Staţi liniştiţi, că eu lupt, pentru că am valori profesionale bune", a spus Gică Hagi, potrivit Romaniatv.net.

Citește și: Sancțiuni după derby: Dinamo și FCSB, amendate, Reghecampf suspendat

"Important este ce face Viitorul. Cum să câştige campionatul? Păi, cine e Viitorul? Ce, are vreo şansă? Nici una! Titlul e făcut, e câştigat. Noi mergem să participăm la Piteşti. Nu a încercat să se speculeze iar că dacă nu câştiga Steaua titlul nu o să mai cumpere jucători? Şi ce dacă nu mai cumpără ei? Cumpără alţii de la mine. Ca să primeşti, trebuie întâi să dai. Şi eu dau. Campionatul se va lua cu ajutorul Celui de Sus. Noi să jucăm bine şi să avem şansă. Aţi văzut ce şansă am avut cu Steaua! Pe aia a dat-o Dumnezeu! Au avut și ei șansa lor, că s-a accidentat Hodorogea şi am jucat în 10. Poate a venit rândul nostru să câştigăm! Ştie că e greu, nu doarme noaptea. Eu dorm. Eu am investit 30.000 de euro, el 8 milioane, aşa că presiunea e la el. Păi, nu el cumpără jucători de la mine?", a mai spus Gică Hagi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.