Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi o laudă pe Astra: 'Este o echipă bună, organizată, la fel de puternică cum a fost în tur'

www.mediafax.ro
Gică Hagi

Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, consideră că Astra, formaţia pe care o va întâlni vineri, după vacanţa de iarnă, este una puternică şi organizată, la fel cum a fost şi anul trecut, spunând că pierderea lui Alexandru Ioniţă a fost compensată de aducerea a trei fotbalişti importanţi. Hagi a declarat joi, într-o conferinţă de presă, susţinută în Mamaia, că Astra rămâne o formaţie puternică, dar că doreşte să obţină cele trei puncte, importante în încercarea de a se califica în play-off.

“Astra este o echipă foarte bună, organizată. A pierdut un jucător important de atac, dar au luat alţi jucători cu experienţă şi unul tânăr, Matei, dar şi Buş şi Urko. Este o echipă la fel de puternică cum a demonstrat în tur. Vrem să câştigăm cele trei puncte. Victoria va fi extraordinară pentru noi şi va fi o luptă în cele patru meciuri care sunt mai de jucat şi care vor stabili cine intră în play-off”,a declarat Hagi.

El a mai spus că este mulţumit de modul cum a arătat echipa în pregătire, precizând că va continua politica de promovare a tinerilor din Academie. “Nu contează cât eşti de tânăr, contează cât de valoros eşti”, a spus Hagi, menţionând că va încerca să joace ofensiv fiecare meci.

Meciul dintre Viitorul şi Astra Giurgiu se va desfăşura vineri, de la ora 20.45, la Ovidiu. Ordinea publică la această întâlnire va fi asigurată de peste 70 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanţa, anunţă news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.