Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi pune degetul pe rană, după situația de la echipa națională: am ajuns să ne batem joc de numărul 10! Îl tăvălim!

hagi

Gică Hagi, cel mai mare ”decar” din istoria naționalei României, a avut o ieșire prin care trage un semnal de alarmă. Hagi arată că numărul 10 a ajuns să fie ”tăvălit” pentru că se schimbă mereu jucătorul care îl poartă. Fostul căpitan al naționalei arată că numărul 10 vine cu obligații pentru cel care îl poartă și nu concepe ca acest jucător să nu fie titular.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă în aer scena politică: Eu nu pot să stau la masă cu Tăriceanu și Tudose/ VIDEO

"Am văzut la convocarea lotului național că s-a schimbat tricoul cu numărul 10 de la un meci la altul. Și asta nu se poate, mai mult respect față de tricoul acela. În aceeași convocare s-a schimbat tricoul de două ori. Nu se poate. Și vă rog frumos, doar atât vă cer, mai mult respect față de acel tricou. Numărul 10 să fie purtat cu mândrie. Așa ce facem? Dacă ajungem să îl tăvălim așa cum a fost tăvălit numărul 10 și cum a ajuns să fie tăvălit în România, scuzați, unde vreți să ajungem? Ne batem joc?", a fost reacția dură a lui Hagi în fața jurnaliștilor prezenți la Ovidiu.

Gheorghe Hagi a fost nemulțumit că tricoul 10 a fost purtat de doi jucători diferiți, iar fotbaliștii respectivi nici măcar nu au fost titulari. În meciul cu ibericii, Alex Maxim (29 de ani) a fost cel care a purtat tricoul decarului, dar a intrat abia în minutul 72. În același minut a intrat și numărul 10 din meciul cu Spania, adică Gicu Grozav (28 de ani). Niciunul dintre ei nu a impresionat în cele două partide.

"Păi cum dăm tricoul? Azi mă trezesc, îl iau eu, mâine te trezești, îl ia celălalt. Păi ce facem? Rog mai mult respect față de numărul 10, pentru că el are un rol important, pentru că are personalitate, pentru că acest număr l-au purtat cei mai mari fotbaliști din România din toate timpurile. Dobrin, Balaci, Dumitru, toți l-au purtat. Eu așa știu, că numărul 10 e titular. Cine îl dorește, trebuie să știe ce număr ia, că ăla face diferența", a mai adăugat Hagi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.