Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi și-a pus un mare RIVAL antrenor la FC Viitorul

www.gsp.ro
Gică Hagi

Mircea Rednic este noul antrenor al formaţiei FC Viitorul Constanţa, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani şi 6 luni, a anuţat gruparea patronată de Gheorghe Hagi. Hagi și Rednic s-au contrat, în ultimii ani, și s-au jignit din posturile de antrenori.

Totul a pornit de la un Dinamo - Viitorul 1-5, din 2015.

Citește și: Sondaj. Mirel Palada anunță că pe PNL și PSD le desparte doar un procent

„Când te bate Viitorul şi îţi dă cinci goluri, tu, care conduci un club aşa de mare ca Dinamo, trebuia să-ţi dai demisia. Rednic a găsit scuza că am dat golurile pe final. Păi, ce, fotbalul nu se joacă 90 de minute? S-o juca vreo 70 sau 50? Dar până atunci au ajuns la poartă? I-am dominat la ei acasă, am avut 60% posesie şi ei s-au apărat, au stat în jumătatea lor.

Păi, când te domină un club aşa de mic ca Viitorul, o echipă inventată acum, ar trebui să-ţi dea de gândit, domnule Rednic! El este «Strâmbu'», ce să-i faci?", spunea Hagi după acea partidă.

Citește și: De la 1 ianuarie 2021, Laura Codruța Kovesi își intră în pâine! Șefa Parchetului European a dezvăluit cine va intra sub lupa ei

Rednic a luat foarte personal ironia lui Hagi și l-a atacat fără menajamente: „Aș putea să spun și eu de Hagi că e cel mai mare dușman al limbii române sau că-l mușcă gramatica de limbă! Cel mai tare m-a deranjat că m-a făcut strâmb. Nu poți să te legi de fizicul meu. Cică îmi arată 5 degete, ok, foarte bine. Dacă asta e performanță pentru el... Și eu pot să-i arăt 4 trofee, nu-i ușor să cucerești 4 trofee”.

În vârstă de 58 de ani, Mircea Rednic este unul dintre cei mai apreciaţi tehniciani români, cucerind din această postură două titluri naţionale, cu Dinamo în 2007 şi cu Rapid în 2003. Are, de asemenea, în palmares, o Cupă a României cu Rapid (2002), o Supercupă a României tot cu Rapid (2003) şi Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011).

Citește și: Sondaj. Mirel Palada anunță că pe PNL și PSD le desparte doar un procent

Rednic a antrenat ultima dată formaţia Poli Iaşi, de care s-a despărţit în vară.

FC Viitorul Constanţa a anunţat, luni, că a întrerupt, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.

Citește și: Marea păcăleală a USR-PLUS! Adevărul despre ‘Fără penali în funcții publice’ – Opinie

După 11 etape, FC Viitorul ocupă locul 7, cu 16 puncte, la un punct de UTA, de pe locul 6, de play-off.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.