Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu a aflat când poate fi eliberat

gica popescu

In 2015, pe langa Jean Padureanu, cel care asteapta sa fie eliberat in aceasta primavara, Gica Popescu este un alt condamnat din Dosarul Transferurilor care a primit asigurari ca poate merge acasa. Acest lucru s-ar putea intampla in toamna!

Astfel, in toamna, mai precis in apropierea datei de 1 octombrie, cand fostul international roman va ajunge la jumatate pedepsei, aparatorii “Baciului” vor sa ceara eliberarea acestui. Avocatii spun ca sunt sanse foarte mari pentru un raspuns favorabil. Popescu a fost un detinut model, a scris si o carte, iar uneori nici macar nu si-a fructificat cele patru vizite pe care le avea, lunar, conform regulamentului, scrie Cancan.ro.

Dupa gratii, marele fundas al Generatiei de Aur a scris si o carte, iar acest lucru o sa-l ajute in momentul in care o sa ceara eliberarea. Titlul lucrarii publicate de Popescu la o editura din Craiova este extrem de complicat: Abordari teoretice si practico-metodice ale predarii jocului de fotbal in centrele de copii si juniori din perspectiva interdisciplinara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.