Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu a dat noi detalii despre transferului lui Ianis Hagi: 'E o confirmare a progresului pe care l-a avut de la întoarcerea de la Fiorentina'

Ianis Hagi

Gică Popescu (51 de ani) a anunţat că Ianis Hagi (20 de ani) ar putea deveni cel mai scump fotbalist român plecat direct din Liga 1.

"Baciul" a dezvăluit că nume grele sunt pe urmele fiului lui Gică Hagi, iar săptămâna aceasta speră să se rezolve transferul mult speculat al mijlocaşului. Totul depinde de alegerea pe care o va face Hagi junior, din multitudinea de oferte care sunt pe masa Viitorului.

Citește și: În plin scandal pe banii TNB, apare un document nuclear! Ce salariu are, în realitate, Ion Caramitru

Până în prezent, Nicolae Stanciu (26 de ani) e cel mai scump fotbalist român plecat direct din campionatul intern. Anderlecht a plătit aproape zece milioane de euro către FCSB pentru a-l aduce pe mijlocaş. Acum, Popescu spune că Ianis îl poate depăşi pe Stanciu şi poate pleca pe o sumă mai mare de 10 milioane de euro.

"Avem pe masă acum o astfel de ofertă. Mai bună! Mai poate veni una sub, pe care să o alegem, pentru că proiectul sportiv e mai bun! Dacă Ianis o alege pe aceea... Ne gândim la trei oferte! (...) Când se va încheia această perioadă, vă voi spune exact cu ce echipe am negociat. Sunt oferte de la toate nivelurile şi din toate părţile. Este o confirmare a progresului pe care l-a avut de la întoarcerea de la Fiorentina. Sper să fim inspiraţi când punem degetul pe viitoarea destinaţie", a spus Gică Popescu, luni seara, la DigiSport.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Sorinei: Măsuri de lipsire a libertății unui om

Viitorul nu va primi toată suma aferentă vânzării lui Ianis Hagi. Fiorentina, clubul de unde "Regele" şi-a răscumpărat fiul la începutul lui 2018, şi-a păstrat un procent foarte mare dintr-o eventuală revânzare a mijlocaşului: 25%. Barcelona, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Arsenal, Hoffenhein, Galatasaray, Ajax sau Standard Liege sunt echipele de despre care s-a spus că îl urmăresc pe Ianis Hagi.

6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt.

Citește și: Articolul de lege care aruncă-n aer cazul fetiței târâte pe jos de procuror: ‘Nu este permis’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.