Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu explică de ce a plecat Ianis Hagi de la Genk: 'E un pas înainte, pleacă la o echipă cu un antrenor legendar, o echipă de top'

ianis hagi

Gică Popescu a explicat, vineri, motivul pentru care Ianis Hagi a semnat cu cei de la Rangers. Oficialul Viitorului a mai spus că antrenorul Steven Gerrard l-a dorit foarte mult pe atacantul român.

Popescu a declarat, pentru Digi Sport, că antrenorul Steven Gerrard l-a dorit foarte mult pe Ianis Hagi în echipa sa.”Pentru că nu juca la Genk, ăsta este motivul pentru care a plecat de acolo. Eu cred că este un pas înainte, pleacă la o echipă cu un antrenor legendar, o echipă de top, care joacă în cupele europene an de an. De acum totul ține doar de Ianis, antrenorul l-a dorit mult, sistemul folosit de Rangers se pliază foarte bine pe jocul lui Ianis. Să îi ținem pumnii și să îl vedem la echipa națională. Am mare încredere în capacitatea lui, are calități extraordinare, însă este un jucător care, deocamdată, nu s-a putut impune în străinătate. La cât este de ambițios și de serios nu are cum să nu răzbească”.

Citește și: Se cer 4 măsuri urgente! Solicitare către ministrul Educației, Monica Anisie!

Gică Popescu este de părere că transferul lui Ianis Hagi la Genk nu a fost unul reușit. Oficialul Viitorului nu consideră că vina îi aparține lui Ianis, atacantul marcând pentru formația belgiană: ”În momentul în care s-a dus la Genk și a refuzat oferte financiare de cinci ori mai mari, toată lumea a aplaudat, a spus că a fost o decizie extraordinară. Nu a fost o afacere chiar reușită, nu neaparat din cauza evoluțiilor lui Ianis, pentru că el când a intrat a marcat, a jucat foarte bine. Nu știu ce s-a întâmplat, ideea e că s-a dus la o echipă puternică, unde antrenorul l-a dorit enorm”.

Ianis Hagi a fost prezentat oficial la noua sa echipă Rangers, acolo unde va fost împrumutat, până la finalul sezonului, iunie 2020, de la campioana Belgiei, Genk.

Citește și: Informații incendiare: Sume uriașe, cheltuite de Liviu Dragnea! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.