Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gicu Grozav explică bătaia încasată în fața Olandei: Am încercat, dar s-a văzut diferenţa de valoare

gicu grozav

Mijlocaşul Gheorghe Grozav a declarat, marţi seară, că în partida pierdută de România cu Olanda s-a văzut diferenţa de valoare în favoarea adversarilor tricolorilor. Cu toate acestea, Grozav crede că România este pe un drum bun, care o poate duce la Euro-2020.

"Avem multe de învăţat de la fiecare meci. Şi de la meciul cu Turcia şi de la meciul acesta. Am încercat, dar s-a văzut diferenţa de valoare şi am pierdut din păcate. Olanda chiar are jucători de mare valoare şi am pierdut drastic în seara asta. Suntem încrezători că la anul va fi mult mai bine, dacă vom continua pe aceeaşi linie, vom avea rezultate din ce în ce mai bune. Sperăm să ne calificăm la Euro, nu va fi uşor, ne aşteaptă un drum lung şi greu, dar sperăm ca la final să fim la Euro", a declarat Grozav.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Olandei, scor 3-0, într-un meci amical, disputat, marţi, pe Arena Naţională, ultimul pentru "tricolori" în 2017. Golurile au fost marcate de Depay '47, Babel '57 şi De Jong '81, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.