Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giedrius Arlauskis , jucătorul celor de la CFR Cluj, a fost cel mai bun portar din grupele Europa League, conform InStat

www.cluju.ro
CFR Cluj

Giedrius Arlauskis (32 de ani), jucătorul celor de la CFR Cluj, a fost cel mai bun portar din grupele Europa League, conform unei analize realizată de compania InStat, anunță MEDIAFAX.

În ierarhia realizată de InStat, Arlauskis a obținut 299 de puncte. Din echipa ideală a grupelor Europa League mai fac parte trei jucători de la Arsenal, câte doi de la AS Roma și AZ Alkmaar, și câte unul de la Eintracht Frankfurt, Sporting Lisabona și LASK Linz.

Giedrius Arlauskis a fost titular în toate cele șase partide disputate în grupele Europa League, contra lui Lazio, Celtic și Rennes. Lituanianul a încasat doar patru goluri.

Citește și: La final de mandat, Hans Klemm face mărturisiri despre regresul din Justiție în ultimii 3 ani:' O frustrare pe care o am'

Echipa ideală a grupelor Europa League, conform sursei citate: Giedrius Arlauskis (CFR Cluj) - Reinhold Ranftl (LASK Linz), Skhodran Mustafi (Arsenal), Federico Fazio (AS Roma), Kieran Tierney (Arsenal) - Teun Koopmeiners (AZ Alkmaar), Bruno Fernandes (Sporting Lisabona), Filip Kostic (Eintracht Frankfurt) - Oussama Idrissi (AZ Alkmaar), Edin Dzeko (AS Roma), Bukayo Saka (Arsenal)

CFR Cluj s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Europa League, joi seara, după ce a învins formaţia scoţiană Celtic Glasgow, scor 2-0, în ultima rundă din grupa E. Campioana României a încheiat grupa pe locul secund, cu 12 puncte.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din şaisprezecimile de finală ale Europa League va avea loc luni, de la ora 14:00 (ora României), la Nyon (Elveţia). Partidele din această fază se vor disputa în zilele de 20, respectiv 27 februarie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.