Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giganții din telefonie fac șmecherii și în Europa: în România au reinventat nelimitatul. În alte țări folosesc alte trucuri

telefonie

Autoritatea poloneză de reglementare UOKiK a acuzat divizia poloneză a grupului T-Mobile de publicitate înşelătoare referitoare la o ofertă gratuită de date mobile, compania riscând o amendă echivalentă cu 10% din veniturile sale anuale, transmite Reuters.

UOKiK a declarat luni că sloganul T-Mobile Polska ”1200 GB gratuit timp de un an” a fost înşelător, deoarece se acordă pachete de 100 GB pe Internet în fiecare lună, pe o perioadă de maximum 12 luni, atâta timp cât consumatorul reînnoieşte oferta periodic la un cost de cel puţin 35 de zloţi (7,99 dolari), informează News.ro.

”După ce a citit reclama, consumatorul ar trebui să aibă o idee generală, dar realistă, a ofertei prezentate”, a declarat şeful UOKiK Tomasz Chrostny într-un comunicat.

”Sloganul promoţional al T-Mobile poate sugera primirea unui pachet de date unic de 1200 GB şi nu o duzină de pachete mai mici, cu condiţia ca tariful să fie plătită periodic.”

În România, giganții din telefonie au reinventat nelimitatul. Deși oferta este de internet sau minute nelimitate, totuși acestea sunt limitate.

T-Mobile Polska nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii trimise prin e-mail.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.