Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigantul e-commerce, eBay, va adăuga în curând opțiuni de plată în criptomonede

coindesk.com
atm bitcoin criptomonede

Gigantul e-commerce își propune să devină piața pentru Millennials și Generația Z și, având în vedere interesul lor în creștere pentru cripto, să adauge noi opțiuni de plată pentru a atrage baza de clienți.. Piața majoră de comerț electronic eBay ar putea integra în curând plățile cripto, a declarat CEO-ul Jamie Iannone într-un interviu recent, conform cointelegraph.com.

Piața de internet se numără printre cele mai vechi platforme de comerț electronic și acum caută să devină platforma de bază pentru generația Z și generația Millennials. CEO-ul a declarat într-un interviu pentru The Street că firma caută să integreze opțiunile de plată cripto de ceva timp și că un anunț oficial ar putea fi făcut în următoarea zi a investitorilor, pe 10 martie.

În timpul interviului său, Iannone a dezvăluit că gigantul comerțului electronic urmărește să treacă la noi moduri de plată, deoarece gestionează deja un volum de 85 de miliarde de dolari direct pe platforma sa.

Vorbind despre poziția eBay față de tehnologia emergentă, cum ar fi blockchain-ul și criptomonede, Iannone a arătat spre popularitatea tot mai mare a tranzacționării cu jetoane nefungibile pe platforma sa, fără a face niciun anunț oficial în acest sens.

Iannone a spus că compania și-a schimbat politicile anul trecut pentru a face din platforma de comerț electronic un loc unde să cumpere și să vinde orice, fie că este vorba despre un produs fizic sau digital. eBay nu a răspuns la cererea de comentarii a Cointelegraph la momentul publicării.

Creșterea popularității și a cererii de criptomonede a făcut ca mai multe platforme online să adauge opțiuni de plată cripto. eBay, concentrându-se pe captarea clienților Millennial și Gen Z, își propune să facă același lucru. Cu toate acestea, nu va fi prima încercare a companiei de a efectua plăți cripto – eBay a încercat pentru prima dată să integreze plățile BTC în 2014.

După cum a raportat Cointelegraph în mai 2021, eBay a explorat integrarea plăților Bitcoin anul trecut, precum și tranzacționarea NFT. Planul de integrare a plăților cripto pare acum să fie aproape finalizat, deoarece cripto-ul a devenit curent și mai acceptabil în rândul maselor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.