Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigantul francez L'Oreal va închide temporar magazinele din Rusia, iar Ferrari suspendă exporturile

Guman Rights Watch
Rusia steag

L'Oreal, cel mai mare grup global de cosmetice, a anunţat marţi că va închide temporar magazinele sale, ghişeele operate în marile magazine şi site-urile de vânzări online din Rusia, ca reacţie la invazia Ucrainei de către Moscova, transmite Reuters.

Gigantul francez, care condamnă puternic acţiunile militare ale Rusiei, a informat că va suspenda toate investiţiile media pe piaţa rusă.

De asemenea, producătorul de maşini de lux Ferrari a anunţat marţi că va suspenda exporturile către Rusia, pe acelaşi fond, potrivit Agerpres.ro.

"Ţinând cont de actuala situaţie, Ferrari a luat decizia suspendării producţiei de vehicule pentru piaţa rusă până la noi dispoziţii. Continuăm să monitorizăm cu atenţie situaţia şi vom respecta toate reglementările şi sancţiunile", a informat, într-un comunicat, compania italiană, adăugând că donează un milion de euro pentru sprijinirea ucrainenilor.

Şi rivala Lamborghini, divizie a Volkswagen, a precizat că a întrerupt afacerile sale din Rusia.

Yum Brands Inc, firma mamă a KFC, a întrerupt investiţiile în Rusia, o piaţă cheie care a ajutat brandul să înregistreze în 2021 o dezvoltare record.

Yum, care are cel puţin 1.000 de locaţii KFC şi 50 de locaţii Pizza Hut în Rusia, aproape toate francize independente, a informat pe site-ul său că " a suspendat toate investiţiile şi dezvoltarea de restaurante în Rusia, în timp ce continuă să evalueze opţiuni suplimentare".

Tot mai multe companii se retrag din Rusia din cauza sancţiunilor şi a indignării faţă de invadarea Ucrainei de către Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.