Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigantul Netflix a supărat statele din Golf. Totul a pornit de la o scenă controversată a unui desen animat

netflix.com
Netflix

Gigantul de streaming Netflix a supărat Arabia Saudită şi pe membrii Consiliului de Cooperare din Golf, care acuză compania americană de imoralitate şi solicită eliminarea conţinutului ofensator. Totul a pornit de la o scenă controversată a unui desen animat difuzat pe platformă.

Arabia Saudită şi membrii Consiliului de Cooperare a statelor din Golf acuză gigantul de streaming Netflix de încălcarea valorilor şi principiilor islamice în societate.

Organele de supraveghere trag un semnal de alarmă şi susţin că inclusiv programele pentru copii conţin scene imorale. În serialul animat Jurassic World: Camp Cretaceous apar două adolescente care îşi mărturisesc iubirea şi se sărută.

Tot pe platformă, apare controversatul film francez Mignonnes, pentru care Netflix a primit nenumărate critici din partea comunităţii cinematografice internaţionale, asociaţiilor părinteşti şi activiştilor.

Consiliului de Cooperare a statelor din Golf afirmă cu tărie că Netflix difuzează în mod deliberat un astfel de conţinut imoral pentru a distruge creşterea sănătoasă a copiilor. Totodată, statele membre au înaintat o cerere prin care solicită companiei americane să elimine conţinutul ofensator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.