Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigel Lazăr, CIADO România: Se pare că deranjăm! Guvernul a cerut în instanță radierea noastră din Programele de Intere Național Antidrog

ciado.ro
CIADO

Guvernul României prin RAPPS a cerut in instanta (Judecatoria Sector 3) radierea CIADO România, uitand ca Programele de Interes National Antidrog desi adoptate de Guvern, nu au fost finantate de Ministerul Afacerilor Interne, Romania prin care chiria si utilitatile erau cheltuieli eligibile, susține Gigel Lazăr, directorul executiv al cunoscutei asociații neguvernamentale.

”Ne intrebam daca se realizeaza efectele? O organizatie de dimensiunea CIADO România (16 ani de existenta) programe si proiecte de peste 6 mil euro este radiata pentru o datorie de 50.000 euro, datorie din PIN?

Vom solicita de urgenta o convocare a FSC la nivelul Comisiei Europene sa discutam acest aspect, De ce un dosar in pandemie? De ce fara comunicare? Domnule Nicolae Ionel Ciucă, domnule Lucian Bode, domnule Marcel Ciolacu, Ioan Oprisor, George Agafitei, Neacsu Marian realizati ce inseamna radierea CIADO România pe fondul Programului de Interes National 2005-2012, 2013-2020 cand Ministerul Afacerilor Interne, Romania a alocat haotic din peste 5 milioane euro doar 40,000 euro si astia abia in 2018? Credem ca nu intelegeti dimensiunea actiunii RAPPS...pe plan extern. Dar, vedem cine va avea dreptate. Credeati ca nu stim miscarea din 2021 si ca intamplator s-a infiintat Federatia Neguvernamentala Antidrog?

Va mai mirati ca avem 16.7 % consumatori de droguri segment 15-35 ani? Apropo cat mai girati dealarii? Multumim Guvernul României ca si-a propus desfiintarea celei mai logevive organizatii antidrog din Romania.”, susține Lazăr pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.