Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigel Lazăr: Guvernul Romaniei doar declara ca doreste Romania in Schengen.

Facebook
Gigel Lazăr

Guvernul Romaniei doar declara ca doreste Romania in Schengen, e de părare Gigel Lazăr de la Federația Neguvernamentală Antidrog.

”Apreciez eforturile d-lui Victor Negrescu privind accederea Romanie in Spatiul Schengen dar il asigur ca la Consiliul JAI din Iunie nu se va intampla nimic notabil pe aceasta tema.

Urmaresc subiectul foarte atent atat in raport de Consiliul JAI,  European Commission cat si Council of the European Union. Atata timp cat statul roman - Guvernul României, Ministerul Afacerilor Interne, Romania au dus la nivel "desuet" Strategia Nationala Antidrog 2021-2025 (adicalea nu este adoptata nici macar in martei 2022), Strategia privind combaterea criminalitatii organizate un document fara efecte, CIADO România si Antidrog - Federatia Neguvernamentala Antidrog vor manifeste o ostilitate vadita fata de subiect. Vom comunica colegilor din toata comunitatea europeana antidrog (ong-uri nationale) sa explice ministrilor afacerilor interne si justitie din tarile lor ca ne mentinem pozitia exprimata in decembrie 2021, vom face ca de fiecare data inclusiv o informare corecta a Forumului Societatii Civile Antidrog (European Commision) .

Consumul de droguri, traficul creste in Romania pe fondul indiferentei Guvernul României si Ministerul Afacerilor Interne, Romania. Domnii Florin Cîţu, Marcel Ciolacu, Nicolae Ionel Ciucă, Lucian Bode pot fi linistiti, bine ca in Consiliul JAI si Consiliul European sunt probleme serioase in iunie. Nu vor fi deranjati de o eventuala accedere in Schengen.”, susține el pe pagina sa de Fcebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.