Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigel Ştirbu de la PNL spune că directorul interimar al SRTv a anunţat că nu poate veni marţi la audierea de la Comisia de cultură a Camerei

gigel stirbu

Preşedintele Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor, liberalul Gigel Ştirbu, a precizat că Doina Gradea, directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune, a anunţat că nu poate fi prezentă marţi la audierile din comisie pe tema difuzării interviului cu Sebastian Ghiţă, însă şi-a manifestat disponibilitatea de a veni la o dată ulterioară. "Am primit o adresă din partea Doinei Gradea care ne informează că mâine se află în imposibilitatea faptului de a da curs acestei invitaţii, deoarece este prinsă în altă activitate. (...) Domnia sa şi-a oferit disponibilitatea de a veni în faţa comisiei la o dată ulterioară. Aşa că mâine, de comun acord, în Comisia pentru cultură din Camera Deputaţilor, vom lua o decizie şi cu siguranţă o vom invita în cursul acestei săptămâni sau săptămâna viitoare. Ceea ce s-a întâmplat la TVR trebuie să aibă un răspuns din partea acestei conduceri", a spus Ştirbu, la Parlament, conform Agerpres.

Pe de altă parte, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat faptul că directorul general interimar al SRTv a refuzat să vină marţi la audierile din Comisia de cultură.

"Dacă nu se ia o decizie rapidă, Televiziunea Română condusă de PSD o să înceapă să înfiinţeze studiouri sau să trimită echipe în toate ţările în care sunt fugari din România căutaţi de Interpol. Aşa cum a transmis interviul lui Ghiţă probabil o să înfiinţeze un studio local în Costa Rica (...) sau în Madagascar. (...) Noi vrem să prevenim acest lucru. Mi se pare o obrăznicie din partea directorului interimar al TVR să refuze o invitaţie din partea Comisiei de cultură după un abuz grosolan care s-a petrecut la Televiziunea Publică", a spus Orban.

Săptămâna trecută, preşedintele Comisiei de cultură a Camerei anunţa că directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune, Doina Gradea, a fost invitată, în 20 martie, la comisie pentru a da explicaţii în legătură cu difuzarea pe postul naţional de televiziune a interviului realizat cu Sebastian Ghiţă de jurnalistul Ion Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.