Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigel Ştirbu (PNL): 'PSDragnea nu mai dă românilor nici măcar salariile la timp!'

gigel stirbu

PSD nu se dezminte și zilnic furnizează știri dezastruoase pentru români. De data aceasta, există incertitudini în privinţa plăţii salariilor înainte de sfintele sărbători de Paşte, pentru angajaţii instituţiilor de stat. Doar o parte dintre aceștia vor primi salariile joi, când e ultima zi lucrătoare, din cauza directorilor de instituții care nu și-au manifestat interesul pentru a face diligențele necesare pentru a primi salariul înainte de Paște, conform declarațiilor ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici. Mai mult, ministrul Educației Naționale a declarat că salariații săi nu au avut timp să facă statele de plată! Acești oameni cinici conduc instituțiile bugetare!

Deși era asigurat cadrul legal care permitea acest lucru, pur și simplu, șefilor nu le-a păsat că îi lasă pe angajați fără bani de sărbători. Și este cert că la lista instituțiilor publicate marți în Monitorul Oficial nu se mai poate adăuga nimic.

Parcă nu era suficient faptul că prețurile au explodat în guvernarea PSD-ALDE și că vor crește în continuare, și că inflația a anulat 65% din creșterea nominală de salarii din 2017. Și că Institutul Național de Statistică a arătat negru pe alb că salariul mediu net a scăzut cu 145 de lei în luna ianuarie 2018 față de luna decembrie 2017 (cu 5.5%). Acum, cei care decid nu le dau nici salariile românilor la timp! Și obligatoriu trebuie să răspundă!

Este evident că de când PSDragnea a venit la guvernare, România este în declin. Alegătorii care au învestit PSD cu încredere, pentru că au fost amăgiți în mod cinic, au și astăzi încă o dovadă de ce NU trebuie să mai susțină pe viitor acest partid nociv, se anunţă într-un comunicat de presă remis STIRIPESURSE.RO al deputatului PNL, Gigel Știrbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.