Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigel Știrbu: Pentru prima dată după 1989, un partid aflat la guvernare organizează manifestații de stradă

gigel stirbu

Vicepreşedintele PNL, deputatul de Olt Gigel Ştirbu, susţine că România se confruntă cu o situaţie "bizară" deoarece pentru prima dată după 1989 un partid aflat la guvernare organizează manifestaţii de stradă pentru propria susţinere, în condiţiile în care deţine majoritatea parlamentară şi "patronează" cea mai mare parte a primăriilor şi consiliilor judeţene. 

Ştirbu a declarat, printr-un comunicat de presă remis luni AGERPRES, că "PSD a dat liber la manifestaţii publice ale propriilor membri de partid, menite să inducă în eroare opinia publică". 

"Întruniţi la Băile Herculane, date lui Iosif Armas, fost deputat PSD, pe vremea când Partidul îşi cultiva 'greii' şi distruse de acesta în dauna tuturor românilor, fruntaşii PSD au găsit de cuviinţă să-şi arate in unanimitate solidaritatea faţă de liderul aflat la ananghie lăsând la o parte problemele reale cu care românii se confruntă sub propria lor guvernare. Perpetuând in mod mincinos dezideratul 'statului paralel' care nu-i lăsa să guverneze, PSD a dat liber la manifestaţii publice ale propriilor membri de partid, menite să inducă in eroare opinia publică din ce in ce mai iritată de politicile abuzive pe care le practică de când a preluat guvernarea. Ca o ironie, la 71 de ani de când comuniştii au întors in mod fraudulos rezultatele alegerilor, România se confruntă pentru prima dată după 1989 cu situaţia bizară in care un partid aflat la guvernare organizează manifestaţii de stradă pentru propria susţinere", potrivit comunicatului. 

Vicepreşedintele PNL a mai spus că "statul paralel" este de fapt justiţia independentă, iar românii se confruntă cu probleme reale, precum scumpirile în lanţ, pericolul diminuări salariilor şi ratele mai mari la credite. 

"În timp ce românii o duc bine doar pe hârtie, confruntându-se zilnic cu rate mai mari la credite cauzate de creşterea ROBOR, cu scumpiri în lanţ, cu o rată de criminalitate în creştere generată de deschiderea puşcăriilor de către PSD, cu pericolul diminuării salariilor după marea 'revoluţie fiscală', guvernanţii se luptă continuu şi obsesiv cu 'statul paralel şi ilegitim' al lui Dragnea, care în realitate, este justiţia independentă, indispensabilă în orice stat de drept din lumea aceasta. Mergând pe principiul enunţat de cei trei lideri ai PSD în conferinţa de presă de vineri: Liviu Dragnea (condamnat penal şi cercetat in prezent pentru fapte de corupţie), Mihai Tudose (cu doctorat semnat de Florian Coldea, piesă a 'statului paralel') şi Marian Neacşu (găsit incompatibil de ANI), îi somez pe guvernanţi să răspundă la câteva întrebări: La care stat paralel faceţi referire domnilor? Este statul în care dumneavoastră deţineţi guvernarea de 1 an? Statul în care deţineţi majoritatea parlamentară? Statul în care patronaţi majoritatea primăriilor şi consiliilor judeţene la care se adaugă instituţii 'independente' precum ANRE sau Curtea de Conturi? Împotriva cui îndemnaţi oamenii să iasă în stradă?", se arată în comunicatul deputatului liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.