Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigel Știrbu (PNL), atac fără precedent la adresa lui Dacian Cioloș: Să nu mai voteze documente toxice

Gigel Știrbu

Parlamentul European a adoptat joi un Raportul Matic prin care le cere celor 27 de state membre ale Uniunii Europene să garanteze accesul femeilor la avort, supus unor legi extrem de restrictive în unele state membre, şi să asigure în acelaşi timp accesul la "o contracepţie de calitate şi la preţuri accesibile", relatează AFP.

Citește și: Ei sunt europarlamentarii români care au votat pentru ca bărbații să poată naște și ca avortul să fie drept fundamental al omului

Deputatul PNL, Gigel Știrbu, îl critică dur pe Dacian Cioloș, liderul grupului Renew Europe, și arată că acest tip de documente sunt ”toxice” și afectează drepturile oamenilor din Europa.

”Am aflat din mass-media că aseară a fost votat în Parlamentul European Raportul Matić" - proiect care promovează ideea că femeia nu trebuie să fie mamă, că noua generație trebuie îndoctrinată de mică cu ideea că femeia nu are această vocație, iar toți cei care se opun acestei viziuni trebuie combătuți și condamnați cu orice preț. Pe lângă multe alte absurdități pe care acest raport le contine, documentul sustine că și bărbații pot să nască copii, și faptul că educația sexuală pro LGBT va fi obligatorie în școli!?!

Ceea ce mi s-a părut într-adevăr șocant și inamisibil este faptul că europarlamentarii USR-PLUS, membrii ai Grupului “Renew”, în frunte cu Dacian Cioloș au încredințat 7 voturi acestui raport toxic.

Schimbarea totală de paradigmă în privința drepturilor omului în UE votată ieri este periculoasă și nesănătoasă, si-l întreb pe dl Cioloș, care este de acord ca bărbații să nască, care sunt motivele reale pentru care a votat această inepție? Care sunt motivele ascunse ale domnului președinte Cioloș al Renew Europe, în care au fost grupați verzii și stânga europeană din Parlamentul European, să susțină un document în care libertatea religioasă nu ar mai trebui să existe? Cam care ar fi următoarea inițiativă propusă de Dacian Cioloș: obligativitatea scoaterii icoanelor din casele românilor, așa cum au impus comuniștii în anul 1948 în RPR?

Fac apel la Dacian Cioloș să se trezească și să nu mai voteze documente toxice pentru interese ascunse!

Raportul Matic se poziţionează clar în favoarea promovării unei agende ideologice îndreptate împotriva dreptului la viaţă şi a dreptului părinţilor de a se pronunţa asupra educaţiei pe care o primesc copiii lor. Eu voi susține întotdeauna o societate construită pe valori și principii sănătoase, care să sprijine familia și să respecte viața!”, scrie Gigel Știrbu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.