Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigel Știrbu, PNL: 'Oare când vom fi convocați să votăm o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose'

gigel stirbu

"Sâmbătă, la doar o zi după celebrarea Zilei Naționale a Romîniei, am asistat cu toții la o încercare flagrantă din partea Primarului General al Capitalei, de blocare abuzivă a protestelor din Piața Victoriei.

Ca orice cetățean normal am înteles acestă inițiativă de organizare a unui Târg de Crăciun în Piața Victoriei ca fiind o provocare iresponsabilă la adresa așa-numiților „haștagiști” și „soroșiști” care de luni bune protestează împotriva „Cartelului” care a confiscat majoritatea instituțiilor statului pentru interesele unui singur om. Mai mult decat atât, contrele publice dintre doamna Firea și premierul Tudose devoalează ceea ce era previzibil demult: doamna folosește Primaria Generală ca trambulină pentru preluarea PSD și încearcă prin acest tip de manipulare publică eliminarea principalului adversar la funcția de președinte al partidului, Mihai Tudose.

Citește și: Olguța Vasilescu SUNĂ MOBILIZAREA! Mișcarea făcută la CEAS de SEARĂ

Este evident și acum, la fel ca pe toată perioada mandatului său, că doamna Firea excelează la capitolul propagandă, asta în timp ce după mai bine de un an în funcția de primar a marcat zero realizări pentru Capitală. Cu toate acestea, remarcăm încercarea notabilă a doamnei primar de a reînvia cenzura comunistă păstrând astfel tradiția PSD, aceea de a-i reduce la tăcere pe toți cei care nu sunt de acord cu ideile sale. Doamna Firea ar trebui sa știe că „haștagiștilor” nu le poți închide gura cu un târg de Crăciun și ar trebui să învețe din experiența înaintașului domniei sale, Ion Iliescu, care a scăpat de golanii anilor ‘90 cu minerii.  Dupa un an de guvernare PSD, suntem martorii unui haos instituțional fără precedent: premierul (PSD) este în război cu Primarul General al Capitalei (PSD) iar amândoi se luptă cu Președintele Camerei Deputaților (PSD) pentru preluarea ștachetei de prezidențiabil. Aceasta ne arată încă o data că PSD este un partid toxic pentru democrație care generează pe bandă rulantă lideri iresponsabili, ahtiați doar după putere și îndeplinirea propriilor interese.

Având în vedere ca doamna Firea a renunțat la aroganța stupidă a organizării târgului de Crăciun în Piața Victoriei, realizând probabil că este o idee proastă, i-aș face o sugestie: De ce nu organizați, stimată doamnă un târg de Crăciun de exemplu pe domeniul de la Teleorman al domnului Dragnea? Cu siguranță este suficient de încăpător pentru un astfel de eveniment. Iar acolo în mod cert nu vă veți împiedica de protestatarii care vă deranjează atât de tare.

Pe de altă parte, văzând disputa publică dintre doamna Firea și premier, cred că suntem cu toții de acord că distinsa doamnă primar are în mod cert consilieri în materie de manipulare mult mai buni decât cei ai domnului Tudose. De aceea, mă întreb: Oare când vom fi convocați să votăm o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose? Oare de data aceasta se vor mai alinia toți parlamentarii PSD în spatele domnului Dragnea pentru a-l susține?", se arată în comunicatul remis ȘTIRIPESURSE.RO de către liberalul Gigel Știrbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.