Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a dat o LOVITURĂ importantă în procesul în care se judeca cu ANAF

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a dat o lovitură importantă în procesul în care se judeca cu ANAF pentru achitarea retroactivă a unor taxe survenite în urma tranzacțiilor imobiliare, scrie gsp.ro.

Conform datelor ANAF, Becali a efectuat 53 de tranzacții imobiliare din care a câștigat peste 53 de milioane de euro. Pentru 13 dintre aceste tranzacții, patronul FCSB trebuia să plătescă retroactiv TVA.

Becali avea de achitat 2 milioane de euro, dar decizia instanței i-a fost însă favorabilă. Datoria către ANAF i-a fost redusă cu 1,2 milioane de euro, ceea ce înseamnă că latifundiarul mai are de achitat doar 800.000 de euro.

Conform evz.ro, judecătorii au stabilit să achite integral și cheltuielile de judecată, adică 18.000 de lei.

Citește și: Declarație ȘOCANTĂ a unuia dintre baschetbaliștii înjunghiați: Motivul pentru care au fost SPINTECAȚI de interlopii din Brăila

"Admite în parte acţiunea, astfel cum a fost modificată. Anulează în parte Decizia de impunere nr. 612/6.02.2017, Decizia de impunere nr. 613/6.02.2017, precum şi Decizia privind soluţionarea contestaţiei nr. 296/5.09.2017, pentru sumele de 4.482.812 lei dobânzi şi 779.845 lei penalităţi. Menţine deciziile contestate pentru sumele de 2.737.283 lei dobânzi şi 44.212 lei penalităţi, conform raportului de expertiză efectuat în cauză. Respinge, în rest, acţiunea, ca nefondată. Obligă pârâtele la plata către reclamant a sumei de 18.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând taxă judiciară de timbru, onorariu avocat, onorariu expert, proporţional cu pretenţiile admise", se arată în motivarea deciziei Curții de Apel București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.