Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a decis: Raul Rusescu este primul jucător care părăsește FCSB, pe motiv că golgheterul nu mai dă randament

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali (60 de ani) s-a hotărât. Raul Rusescu (30 de ani) e primul fotbalist care pleacă de la FCSB în iarnă, după ce randamentul atacantului, cu care formaţia roş-albastră a făcut performanţe în Europa anii trecuţi, nu l-a mulţumit în cele câteva luni de la revenirea în România.

Sosit liber de contract de la Osmanlispor, Rusescu pare că nu mai este acelaşi fotbalist ca la ultima sa "descălecare" la FCSB. Site-ul gsp.ro scriei că Gigi Becali s-a hotărât, iar fostul golgheter al roş-albaştrilor e primul fotbalist care părăseşte echipa lui Nicolae Dică în pauza de iarnă. Astfel, FCSB va fi nevoită să-şi caute o soluţie pentru postul de vârf, relatează mediafax.

De altfel, Gigi Becali şi-a manifestat de mai multe ori nemulţumirea faţă de randamentul scăzut al lui Rusescu. "Sunt dezamăgit de Rusescu. Ce să mai...? Parcă a uitat fotbalul. Să vedem dacă renunţăm la el. Avem contract. Dacă putem să renunţăm la el, renunţăm. L-am luat să ne ajute, dar dacă el le pierde pe toate, nu câştigă un duel, ce să facem... Cu siguranţă o să luăm un atacant, ne trebuie. Dacă ia Gnohere roşu, n-avem atacant. Nu e caviar, sunt icre de ştiucă. Nu ne ajută", a spus Becali la Pro X imediat după meciul cu Iaşi.

Raul Rusescu a reuşit un singur gol până acum la FCSB. A venit în vara din postura de jucător liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu turcii de la Osmanlispor. Plecarea lui Rusescu de la echipă ar putea atrage de la sine blocarea plecării lui Harlem Gnohere, care are oferte din zona Golfului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.