Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a explodat: 'Narcis Răducan nu a apărat clubul deloc. Am fost dezavantajați de arbitri și el a spus că arbitrajul a fost bun'

Gigi Becali

Directorul sportiv  a anunțat marți, 5 noiembrie, că a plecat de la FCSB. Fostul mijlocaș, în vârstă de 45 de ani, a ajuns la vicecampioana României, după ce Mihai Stoica a decis să se retragă o perioadă de la gruparea patronată de Gigi Becali, potrivit Mediafax.

Anunțul plecării de la FCSB a fost făcut, inițial, de Narcis Răducan, printr-o postare pe pagina lui de Facebook: "A fost o experiență specială, în perspectiva obținerii doctoratului, în managementul sportiv. Mulțumesc tuturor!".

La scurt timp după, patronul Gigi Becali a oferit și el o reacție în legătură cu plecarea directorului sportiv, pentru sport.ro:

"Nu și-a dat demisia, am reziliat contractul de comun acord. M-am blocat când am văzut declarațiile lui Narcis, că fanii vor migra către Steaua Armatei dacă vor promova în Liga 1. Declarația asta pur și simplu m-a blocat. Sunt supărat pentru că, de când e la noi, nu a apărat clubul deloc, în sensul în care am fost dezavantajați de arbitri și el a spus că arbitrajul a fost bun.

Nu le lua apărarea nici jucătorilor, nici clubului, de azi nu mai am nevoie de director sportiv. Când am spus că a fost penalty la Tănase, Narcis a zis că e scos penalty-ul de Tănase, că în Champions League nu se dă așa ceva. L-am chemat la palat și am reziliat contractul cu el".

ALERTĂ - Victor Ponta îi dă afară din partid pe cei care au votat Guvernul Orban: 'Ne despărţim de aceşti foşti colegi care au ales să fie alături de Putere'

În urma postării făcute pe Facebook, Narcis Răducan a fost contactat de jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor, iar acesta a răspuns:

"Am avut o discuţie cu domnul Becali şi am simţit că e mai bine să fac un pas în spate. Dacă nu mai e nevoie de mine ce rost are să stau? Mi-a reproşat anumite chestii puerile. Printre care de ce nu m-am luat de arbitrii la meciul cu Chindia Târgovişte, de ce am spus că în Champions League nu se dădea penalty la Tănase şi că de ce am spus că CSA Steaua va avea mai mulţi fani dacă vor ajunge în Liga 1. Sunt motive puerile şi e initul să le comentez!

Îi mulţumesc pentru această perioadă atât dânsului, cât şi celor de la echipă. Mă bucur că am pus umărul alături de colegii din staff şi de jucători să ducem Steaua (n.red. - FCSB) în fruntea clasamentului. Noi am luat-o din subsolul clasamentului şi-am dus-o din nou play-off. A fost o experienţă specială pentru mine! Le urez baftă şi viaţa merge înainte".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.