Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a fost oprit de poliție, în timp ce vorbea la telefon, în direct la TV: ce a urmat i-ar putea aduce sancțiuni polițistului

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a fost oprit de polițiști, asta pentru că se afla la volan și în același timp vorbea la telefon, în direct la Pro Arena. Becali a spus, în direct la TV, că polițistul l-a iertat și l-a lăsat să meargă mai departe pentru că ar vorbi în interesul publicului și informează cetățenii.

„Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă.

Hai că cică m-a lăsat, că cică daca vorbescu cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

În mod normal, polițistul ar fi trebuit să îl amendeze pe Gigi Becali cu o amendă de la 580 de lei, la 725 de lei, 4-5 puncte de amendă și suspendarea permisului pentru 30 de zile.

“Folosirea cu mâinile în orice mod, în timpul conducerii pe drumurile publice a unui autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai aflate în mișcare, a telefonului mobil sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, concomitent cu încălcarea unei reguli pentru circulația vehiculelor, constituie contravenție și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancțiuni, de la 4 la 5 puncte-amendă (de la 580 de lei, la 725 de lei), și cu aplicarea sancțiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.