Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a luat atitudine - anunț uriaș în plină criză: 'La clinica mea se fac teste de coronavirus'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat că în clinica sa vor fi realizate teste de coronavirus. Finanţatorul FCSB a achiziţionat 2.000 de teste. Becali va economisi două milioane de euro datorită reducerilor salariale aplicate la FCSB din cauza pandemiei.

„La clinica mea se fac teste de coronavirus. Am luat şi 2000 de teste, pentru început”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Agenția Europeană a Medicamentului îi temperează pe optimiști: Punerea la dispoziție a unui vaccin care să fie utilizat pe `scară largă`, cel puțin un an

Se pare că Becali a sărit în ajutorul unui bărbat ce zăcea inconştient pe o stradă din Pipera. Patronul FCSB-ului a sunat la ambulanţă şi a rămas alături de bărbat până la venirea medicilor.

Gigi Becali susţine că deşi îşi permitea să le plătească jucătorilor salariile întregi, reducerile salariale îi permit să economisească 2 milioane de euro în şase luni .

„Eu nu clacam nici dacă rămâneam cu contractele normale. Eu nu clacam. Eu aveam bani să le dau. Eu în 6 luni de zile, în loc să dau 3,5 milioane, dau 1,5 milioane. Economisesc două milioane de euro”, a mai spus finanţatorul FCSB-ului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.