Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali anunță că s-a înțeles cu Ciprian Marica

gigi becali

Steaua s-a inteles cu Marica, acesta urmand sa semneze in urmatoarele 24 de ore. "Cred ca in proportie de 90% ne-am inteles. Mai raman 10% mici detalii de contract. Si despre ce prime e vorba. El are pretentii mari. Eu sunt multumit ca imi permit sa negociez cu el ca sa ajunga la Steuaa. Eu am pus o conditie, daca ai pretentiile astea mari, atunci vreau sa semnezi pe doi ani. Ca sa te vand sa iau si eu 20 de milioane. A inceput sa rada si maine o definitivam", a declarat Becali la Digisport.

Becali a negociat si cu Astra pentru Budescu si asteapta un raspuns din partea giurgiuvenilor.

"Am vorbit cu Buduru si Dani Coman, le ofer 1,1 milioane de euro, arabii dau banii in rate, eu dau banii in doua ore. Probabil le convine mai mult sa il dea in strainatate, dar degeaba gandesc asa. Ei sa nu ii intarasca pe Viitorul, pe Dinamo, pe Lignitul Oltenia. Nu au ei cum sa se bata cu Steaua la titlu. O sa vedeti, eu zic ca... nu mai vreau sa ma laud. Steaua e campioana. Asa cred eu. Steaua campioana, Viitorul pe locul 2, locul 3 Astra, apoi Dinamo si Pandurii.

Le-am spus asa celor de la Astra: hai sa nu mai negociem pachet. Faceti o lista cu toti jucatorii. I-am spus lui Coman cine ma intereseaza. Budescu, De Amorim, Alibec, Junior Morais si Enache. Sa faca o lista si sa imi spuna suma. Ca sa nu ma tergiversam lucrurile. Deja noi trebuie sa luam niste masuri.

Dupa ce rezolv cu Marica nu mai stau in ploaie. Cea mai mare problema a noastra era marcatorul. Celelalte lucruri sunt de intarirea echipei, de mofturi. Campionatul e luat cu Marica, dar noi trebuie sa intarim echipa de intrat in grupe", a mai spus Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.