Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali anunță unde și când pleacă Denis Alibec: A fost o mare greşeală. E vorba de lăcomie, am zis că iau bani mulți

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că din cauza lui Alibec a stricat atmosfera în cadrul echipei, fapt ce a dus şi la pierderea titlului în Liga 1 Betano.

"Alibec se duce la Şumudică (n.red. - Al-Shabab), aşa cred. Caută un atacant, iar Şumudică îl vrea! Ei propun pe cineva, Şumi refuză: 'Domne, îl vreau pe ăsta, pe Alibec!'. El acum se pregăteşte de unul singur", a spus Becali, la Digi Sport.

Becali a exclus ca Alibec să mai rămână la FCSB: "La revedere, ce facem? Ne jucăm cu o echipă întreagă pentru un singur jucător. Cea mai mare greşeală a fost lăcomia de bani: 'Lasă că vând, că iau bani, că-l salvez'.

A zis Meme: 'Vociferează la antrenament!' Ce propuneţi? 'Îl dăm afară!'. Eu am zis că lasă, că iau bani pe el. Trebuia să iau măsuri. Uite ce linişte e acum la echipă. Se fac antrenamente tari, nu spune nimeni nimic. Pot să-i spun ceva lui Coman dacă fumează?...Alibec, nu fuma? Alibec nu l-am avut, ce pierdere? Ba era accidentat, ba avea pubalgie, a dat doar un gol. Nu-l pun pe el, îl pun pe Budescu că nu mai e la echipă. A plecat Budescu şi au venit Moruţan şi Qaka"

Finanţatorul roş-albaştrilor a comentat şi despre schimbarea sistemului de joc: "Avem doi atacanţi, ne mai trebuie unul. Echipa joacă foarte bine. Am văzut-o în toate meciurile. În repriza a doua mingea e la noi, asta mă interesează. Doar cu PAOK nu a fost aşa, dar pentru că am jucat fără 7-8 titulari. Ăsta e ţelul meu, să fie mingea la noi: înseamnă că avem calitate, că au înţeles sistemul de 4-3-3...Oricum, doar CFR e candidată la titul, de la Craiova au plecat cei mai importanţi jucători".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.