Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali anunţă aducerea lui Teixeira la Steaua: Ce le-a transmis lui Dică şi Meme Stoica

www.romaniatv.net
Gică Hagi Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat că FCSB va oficializa două transferuri în weekend. Este vorba despre Dragoș Nedelcu (20 de ani) și Filipe Teixeira (36). De asemenea, azi s-a oficializat mutarea lui Fernando Boldrin la Kayserispor, dar suma de transfer a fost cu 300.000 sub cele 1,5 milioane de euro cerute de Becali.

"Până sâmbătă rezolvăm și cu Nedelcu. 90% este făcut. Teixeira l-a sunat azi pe Lovin și i-a zis că vine, dar să-i dau 3 salarii în avans. Nicio problemă. Dacă îi dau înainte sau apoi, tot aia e. E de acord cu 20.000 pe lună", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

"Greu e cu turcii ăștia la negocieri. Au aflat ei de nu știu unde că PAOK îmi dădea 1,2 milioane și l-am lăsat și lor tot cu atâția bani. Asta e. Au încercat cu împrumut, bani în rate, dar nu am vrut. Oricum, s-a făcut. L-am luat cu 400.000 și l-am dat cu 1,2 milioane, e bine, 800.000 profit", a spus Becali.

"Un singur jucător trebuie să aducă MM și Dică și nu sunt capabili! De frică cred că nu vor să-l aducă, pentru că trebuie să răspundă. Nu, glumesc! Ei trebuie să-și aleagă un fundaș, nu să facă propuneri. Nu e nicio supărare. Să aducă pe cine vor ei", a mai spus milionarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.