Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, declarație halucinantă după ce Simona Halep a fost suspendată patru ani: 'Are bani, milioane de euro! Să se liniștească!'

captura youtube
Gigi Becali

La aproximativ un an după ce a fost suspendată temporar din tenis fiind depistată pozitiv la un contro antidoping efectual la US Open 2022, Simona Halep a aflat că a fost suspendată pentru patru ani din orice activitate sportivă.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV despre pedeapsa drastică pe care a primit-o Simona Halep.

„La ce nu mă pricep, cum să vorbesc? Eu văd prisma banului, eu așa o văd. Adică, dacă vedem lucrurile spirituale, atunci, da, dar, dacă vorbim de lume, trebuie să includem banii, că, fără bani, nu se poate. Simona, ce? Are bani, milioane de euro…

Nu știu, din punctul meu de vedere. Probabil ea e afectată ca sportivă, vrea să mai joace. A făcut bani. Să se liniștească, să fie sănătoasă și să își vadă de viața ei, că are bani, milioane, să nu o mai afecteze așa de tare. Totul numai pentru bani în lumea asta. Nu mai câștiga și ea mult acum. A câștigat ea bani, milioane, are bani, 30-40 de milioane de euro, să fie sănătoasă.

Dacă era să deranjeze, îi făcea o manevră înainte, când era numărul unu mondial și numărul doi mondial. Îi făcea acum, când e altul un umăr mai încolo?”, a spus Gigi Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.