Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, despre Diana Şoşoacă: 'Ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie. Nu poți ca femeie să faci circ'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Diana Șoșoacă

Gigi Becali nu mai vrea să audă de politică, de televizor, dar este atent în continuare la ce se întâmplă pe scena politică. Întrebat ce crede despre AUR, Becali l-a lăudat pe George Simion şi a criticat-o pe Diana Şoşoacă.

”Ți-am spus nu mai vreau să aud de politică. Politică gata la revedere, Doamne iartă-mă! Eu nu știu cum să fug, dacă zice: ieși dintre ei și osebiți-vă! Adică să intru în ei? Dacă zice să ies din ei, cum să intru în ei ?”

Citește și: Gigi Becali a vrut să aducă un tir de medicamente anti-COVID în țară, dar a fost refuzat de Vlad Voiculescu: 'A stat vreo 5-6 luni în vamă'

Dacă vreți, cei de la AUR s-a creat o zonă de oameni care captează. Da, sunt adevărați, ăla cum îl cheamă, președinte. George Simion. Îmi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu mai mă uit la TV eu.

Ea săraca … mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva. Adică … după aia a început să mai și danseze … îmi pare rău de ea că-mi place de ea, dar îmi pare rău de ea că n-o votează lumea. Zice ea, săraca, a luat avântul ăla așa, dar nuuu! Ea zice corect ce zice …. zice bine ce zice, ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie. Și nu numai că e femeie. Trebuie să ai o atitudine când ești femeie, și mai ales când ești senator. Ea deja a depășit o linie! Adică deși spune adevărul mai face și puțin circ și nu poți ca femeie să faci circ, că dacă faci circ nu le place la oameni circăreala”, a spus Becali la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.