Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, dezvăluiri halucinante despre un arbitru din Superliga: Se împărtășește la biserica de la baza FCSB

gsp.ro
gigi becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, susține că prezența unei femei arbitru în camera VAR este inacceptabilă, cu referire la Cristina Trandafir. Becali arată că o cunoaște bine pe Cristina Trandafir și a mărturisit că aceasta merge la biserica de la baza de pregătire a FCSB pentru a se împărtăși.

„O să întrebați de arbitraj. Îmi place foarte mult de acest arbitru (n.r- Cătălin Buși). E extraordinar. Se vede pe față lui că e bun. Va ajunge arbitru mare. Dar oamenii buni sunt călăriți. dar Dumnezeu îl va ajuta. El nu are nicio vină... Bine, are o mică vină. Dar se mai greșește. A fost fault la Șut (n.r. - înainte de eliminarea lui Olaru)

De vină a fost femeia de la VAR. Dar nu sunt supărat. E sora mea, se împărtășește la Biserică. Eu nu mă supăr pe oamenii cu care mă împărtășesc.

Să se lase de arbitraj dacă vrea să o ajute Dumnezeu

Îi dau un sfat. Vrea să-i împlinească Dumnezeu ce cere la Biserică? Să se lase de arbitraj. Sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbații. Și Dumnezeu o va ajuta cu dorințele. Știe ea la ce mă refer. Ea vine la noi la Biserică. (n.r. - La cea de la baza din Berceni?) Da.

Vezi acum, ce chestie? Cum mai apare ea acolo? Eu am zis că nu avem cum să fim supărați, că e sora noastră, vine la Biserică, se împărtășește cu noi. A greșit. Dar a greșit de două ori.

Am văzut în cazul lui Nana Antwi... Roșu se dă când mingea e în controlul adversarului, doar că Nana controla mingea. Nimeni nu zice când e vorba de Becali. Nimeni nu are rafinament. nici măcar Avram. Nu avea cum să fie roșu. Arbitrul a arbitrat bine, dar dacă pui o femeie... Vine o femeie și zice «Domnule, roșu!». Băi, ești nebun?

Lasă, bă, femeile la femei și bărbații la bărbați! Ați înnebunit cu totul? O luăm razna cu toții! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e luptă la jocuri și o arbitrează bărbații, băi nebunilor! Vine femeia... A făcut Dumnezeu dreptate. Tot din cauza ei. Ea, săraca, nu-și dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Și după aia...

Iar roșu la Olaru trebuia anulat. Ea... Dacă ea avea inteligență... Dar, femeie... Ce vrei? Se alege praful când femeia arbitrează bărbatul. Eu nu minimalizez femeia, că eu iubesc femeile chiar mai mult ca voi. Eu am una și o iubesc până la moarte. Mor oricând pentru nevasta mea și fetele mele.

Dar ăia care apără femeile ajung și la a treia sau a patra nevasta. Cum iubești femeia dacă tot o lași? Tu nu o iubești, o batjocorești! Nu-i dai respect și respect. Eu femeii îi dau viața și dragostea mea, dar nu are ce să caute la arbitraj”, a declarat patronul FCSB, conform GSP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.