Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali și-a luat 'secund' la FCSB, un tehnician șomer: 'Era la biserică, am zis că nu-l mai pun la Academie, ci la prima echipă'

facebook.com
Gigi George Becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, vineri seară, că a ales antrenorul pentru echipa sa, acesta urmând să fie Dinu Todoran.

"Am ales un antrenor bun, un om bun, pe Dinu Todoran. Era la biserică, am zis că nu-l mai pun la Academie, ci la prima echipă. A semnat azi. Eu merg pe valorea umană, nu pe cea profesională şi mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun, nu cu un om rău", a declarat Becali la Digisport.

În vârstă de 42 de ani, fostul fotbalist Dinu Todoran se află la începutul carierei de antrenor. El a fost antrenor interimar între 10 martie şi 3 aprilie 2007 la FC Voluntari, iar anul acesta a debutat ca antrenor principal la formaţia de ligă secundă CSM Slatina pe care a condus-o în patru partide. El era liber de contract de la 21 martie 2021.

La 19 mai, după înfrângerea cu 1-0 în meciul cu Universitatea Craiova, antrenorul echipei FCSB, Anton Petrea a anunţat într-o conferinţă de presă că nu va mai continua în sezonul următor după ce a ratat câştigarea titlului.

Gigi Becali a negociat pentru postul de antrenor cu Marius Şumudică şi Nicolae Dică, însă ambii tehnicieni au refuzat oferta acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.